top of page

Tko je

Dijana

Rođena Osječanka bavi se plesom od svoje sedme godine.Zaljubljenica u pokret, umjetnost, scenu i glazbu postaje plesni pedagog i koreograf. Otvorila je svoj plesni studio u Osijeku uživajući u radu sa djecom i mladima. Željna novog izazova i znanja odlazi u Njemačku u Stuttgart na plesnu akademiju. Pri povratku u Hrvatsku seli se u Zagreb.

Nakon godina i godina rada u dinamičnom plesnom svijetu slučajno odlazi na yoga sat gdje otkriva jedan suprotan svijet od onog na koji je navikla. Smirenu i balansiranu a opet moćnu energiju osjeća nakon svakoga sata te dobije želju produbiti znanje o yogi.  Upisuje 2016. godine Yoga Teacher Training 200 sati u poznatoj zagrebačkoj yoga školi Divyi, dok dodatnih 300 sati završava 2022. u Dharma Centar Zagreb.  Iznimno je zahvalna svim svojim učiteljima a posebno Sandri Pintarić na ogromnom znanju i prenesenom iskustvu.

 

Također, organizira vikend retreat povlaćenje od gradske vreve i buke. Izabirući uvijek lijepa mjesta, što na moru što u unutrašnjosti, kako bi ponudila aktivan a opet relaksirajući program gdje ljudi mogu prakticirati yogu, zdravo se hraniti i još puno toga.

Dijana je i certificirani EFT (emotional freedom technique) te Reimprinting Matrix praktičar. Tehnika emocionalne slobode je izuzetno moćan a jednostavan alat vrlo popularan u inozemstvu a uskoro i u Hrvatskoj. Mnoge studije su dokazale njegovo djelovanje gotovo u svim sferama naših života. Prakticirajući EFT sama sa sobom shvatila je da želi pomoći i drugim ljudima da riješe svoje strahove, fobije i ostale emotivne blokade. 

Usporedno sa svime u životu privlači je misticizam, duhovnost, viša svijest, energija, psihologija. Odgovore na pitanja: Tko smo? Zašto smo ovdje? Koja je svrha ovoga života? Nalazila je u brojnim knjigama te predavanjima i radionicama koje je pohađala. Svjesna da proces učenja neće nikada završiti i da je upravo u tome ljepota postojanja.

Danas radi kao yoga instruktorica, privatni trener, plesni pedagog, EFT i MR praktičar, organizator Retreat-a i raznih radionica.

bottom of page