Dijana Šokčić

O Dijani Šokčić

Rođena Osječanka bavi se plesom od svoje 7 godine.
Zaljubljenica u pokret, umjetnost, scenu i glazbu postaje plesni pedagog i koreograf. Otvorila je svoj plesni studio u Osijeku uživajući u radu sa djecom i mladima. Željna novog izazova i znanja odlazi u Njemačku u Stuttgart na plesnu akademiju. Pri povratku u Hrvatsku seli se u Zagreb.

 

Nakon godina i godina rada u dinamičnom plesnom svijetu slučajno odlazi na yoga sat gdje otkriva jedan suprotan svijet od onog na koji je navikla. Smirenu i balansiranu a opet moćnu energiju osjeća nakon svakoga sata te dobije želju produbiti znanje o yogi.  Upisuje Yoga Teacher Training 200 hours u poznatoj zagrebačkoj yoga školi Divyi. Iznimno je zahvalna svim svojim učiteljima a posebno Sandri Pintarić na ogromnom znanju i prenesenom iskustvu. Od tada, između ostalog, vodi grupne i privatne sate yoge.

 

Također organizira i vikend retreat, povlaćenje od gradske vreve i buke. Izabirući uvijek lijepa mjesta, što na moru što u unutrašnjosti, kako bi ponudila aktivan a opet relaksirajući program gdje ljudi mogu prakticirati yogu, zdravo se hraniti i još puno toga.

Dijana je i certificirani EFT (emotional freedom technique) te Reimprinting Matrix praktičar. Tehnika emocionalne slobode je izuzetno moćan a jednostavan alat vrlo popularan u inozemstvu a uskoro i u Hrvatskoj. Mnoge studije su dokazale njegovo djelovanje gotovo u svim sferama naših života. Prakticirajući EFT sama sa sobom shvatila je da želi pomoći i drugim ljudima da riješe svoje strahove, fobije i ostale emotivne blokade. Zbog toga upisuje trening EFT-a i MR-a te od tada radi individualne tretmane kao i grupne radionice.

Usporedno sa svime u životu privlači je misticizam, duhovnost, viša svijest, energija, psihologija. Odgovore na pitanja: Tko smo? Zašto smo ovdje? Koja je svrha ovoga života? Nalazila je u brojnim knjigama te predavanjima i radionicama koje je pohađala. Svjesna da proces učenja neće nikada završiti i da je u tome ljepota postojanja.

Danas radi kao yoga instruktorica, privatni trener, plesni pedagog, EFT i MR praktičar, organizator Retreat-a i raznih radionica.

LEPTIR2_edited.png
DSC_9022.jpg
DSC_0839.jpg
DSC_0882.jpg
IMG_6387.jpg