top of page
leptir3.png
LEPTIR2.png
LEPTIR 1.png

O retreat-u

Bonum Vitae retreat

 

 

 

 

 

 

 

   

    Bonum Vitae Retreat organizira certificirana yoga instruktorica Dijana Šokčić. 

  U ovaj retreat utkane su sve njene ljubavi od putovanja, yoge, meditacije, art radionice, EFT-a, plesa, pranayame, druženje i   uživanje u prirodi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yoga retreat već jako dugo nije samo za malu izabranu publiku niti je samo za ekstremne ljubitelje alternativnog života. Pokazatelj velike popularnosti retreat-ova (povlačenje) je suvremeni, gradski i užurbani način života koji jednostavno vapi za suprotnošću što bi bilo; polako, smireno i sporo.

Još davne 1968. Beatlesi su otputovali u Indiju s namjerom da u ashram-u prakticiraju transcendentalnu meditaciju. Malo je reći da je njihov posjet bio naširoko medijski popraćen i da je zapad polako počeo pokazivati zanimanje za meditaciju i yogu. Indijski ashrami su zapadnome svijetu donijeli uvid u drugu dimenziju života, u njegovu dubinu, širinu, smirenost i tišinu. Mnogim umjetnicima je vraćena inspiracija, poslovnim ljudima bistrina uma, svakom čovjeku koji je na raskrižju pokazao se put....

Danas imamo široku paletu programa retret-ova doslovno po cijelome svijetu. Ne morate otići u ashram da bi postigli mir kojem težimo, već možete, ako želite, bookirati retreat na prekrasnim egzotičnim lokacijama i usput si priuštiti povlačenje od vlastitog života, napuniti baterije, razbistriti um, usvojiti zdrave navike, pokrenuti tijelo prakticirajući yogu, meditirati, kontemplirati i jednostavno otpustiti nakupljeni stres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon posjete u Indiji i iskustvu u jednom ashramu te posjete yoga retreat-a na Tajlandu, htjela je prenijeti barem dio iskustva kojeg je tamo doživjela. Potpuno joj je jasno da nisu svi za tako daleka putovanja ali za posjet našim hrvatskim lijepim lokacijama nitko nema ništa protiv. :)

I tako se stvorila ideja da organizira svoj retreat i ponudi zainteresiranim ljudima u vlastitom "dvorištu" povlačenje od suvremenog života.

Bonum Vitae Retreat je kombinacija vikend detoxa, vježbanje yoge, rada na sebi i meditacije ali i otkrivanje lijepih poznatih i manje poznatih lokaliteta u Hrvatskoj te sudjelovanje u fantastičnim aktivnostima kao npr. jahanje konja, zip-line, izleti brodom, kreativne art radionice, šetanje uz rijeke, šume ili more, opuštanje u jacuzzi-ju, finskim i turskim saunama te odličnim masažama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Velika je obožavateljica organske veganske hrane što ne znači da nije gurmanka i da svojim polaznicima daje neukusnu hranu, dapače, educira svoje goste kako na jednostavan način mogu sami pripremiti obrok i pri tome uživati u predivnim prirodnim okusima i mirisima biljne prehrane a opet biti sigurni da jedu zdravu hranu punu života i energije.

Jako joj je drago vidjeti kako su ljudi prepoznali ovu ideju i kako kroz potrebu za rad na sebi i vlastitim mirom upoznaju sebi slične ljude te kroz ove retreat-ove zajedno rastu, druže se i daju podršku u svemu što trenutno prolaze u životima.

 Retreat-ovi su kombinacija svega; rada na sebi, putovanje, zabava, yoga, druženje, informiranje o alternativnim načinima života, odmorom i još puno puno toga.

 

Zato sebe stavite na prvo mjesto i dopustite si jedno ovako cjelovito i nezaboravno iskustvo.

Prijavite se na novi nadolazeći retreat!

Sve info dolje na linku! 

   Bonum Vitae 
   Yoga Retreat - Croatia

Yoga retreat croatia
FB_IMG_15530858317018938.jpg
20210603_075502.jpg
D&M RETREAT
20210604_124955.jpg
VEGAN FOOD D&M RETREATS
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page