Grupna radionica
POSTAVLJANJE CILJEVA U NOVOJ 2022.

EFT RADIONICA (1).jpg

O radionici

 

Kraj jedne i početak Nove godine tradicionalno koristimo za sumiranje impresija, analiziranje i skeniranje naših odluka te postavljamo nove odluke kako bi unaprijedili svoje živote.

​Često postavimo previše novih ciljeva i vrlo brzo odustanemo jer ne znamo da naše navike koje smo stekli od rođenja do 7 god stoje u našoj podsvijesti i bez obzira koliko mi svjesno htjeli promjenu ona se ne može manifestirati jer podsvijest je prejaka

(95% podsvijest/5% svijest).

Tek kada naše navike, programe, uvjerenja promijenimo u podsvijesti, donošenje novih odluka i ostvarivanje želja ide sa lakoćom.

EFT & MR je nježna, sigurna i jednostavna metoda s pomoću koje ulazimo u podsvijest te čistimo i mijenjamo ono što nas blokira za ostvarenje želja.

 

​Kada: 12.02.2022. u 15:00 - 19:00h

Gdje: Kod Glavnog kolodvora

Razmjena: 350 kn

Max br. polaznika: 8

 

​Za klijente koji nisu iz Zagreba imamo zoom online opciju.

Radionicu vode certificirane EFT&MR praktičarke Dijana Šokčić i Željka Vlašić

 

​Dodatne detaljne informacije dobit ćete nakon prijave na vaš mail.

 

​Prijave i info na:

bonumvitae.dijana@gmail.com

091/444-2218

​Više o EFT-u i Reprogramiranju Matrice pročitajte na blogu:

 

 

Radionicu vode certificirane EFT&MR praktičarke

Dijana Šokčić i Željka Vlašić

 

 O Dijani

 

Zaljubljenica u pokret, umjetnost, scenu i glazbu postaje plesni pedagog i koreograf. Otvorila je svoj plesni studio u Osijeku gdje je uživala u radu s djecom i mladima. Željna novog izazova i znanja odlazi u Njemačku na plesnu akademiju.

Pri povratku u Hrvatsku seli se u Zagreb.

Nakon godina rada u dinamičnom plesnom svijetu slučajno odlazi na yoga sat gdje otkriva jedan suprotan svijet od onog na koji je navikla. Smirenu i balansiranu a opet moćnu energiju osjeća nakon svakoga sata te dobije poziv produbiti znanje o yogi.

Upisuje Yoga Teacher Training 200 hours.

Ubrzo nakon toga i tečaj za EFT praktičara te nakon 3 godine i tečaj za Reimprinting Matrice.

Usporedno sa svime u životu privlači je misticizam, duhovnost, viša svijest, energija, psihologija. Odgovore na pitanja: Tko smo? Zašto smo ovdje? Koja je svrha ovoga života? Nalazila je u brojnim knjigama te predavanjima i radionicama koje je pohađala. Svjesna da proces učenja neće nikada završiti i da je u tome ljepota postojanja.

Danas radi kao yoga instruktorica, privatni trener, plesni pedagog, EFT praktičar, organizator Retreat-a i raznih radionica.

 

O Željki

Iako je po struci dentalni tehničar i voli svoj posao, uvijek su je privlačile teme iscjeljenja, rad s energijama, i kako dokučiti i objasniti zašto živimo tako kako živimo i zašto obolimo ako obolimo.

Tako je krenula putem učenja kako pomoći sebi živjeti cjelovit, ispunjen i radostan život.

Završila je tečaj astrologije kod Zdenke Andrijić,i certificirani je praktičar TLH (timeline healing) po Sal Rachele-u i EFT-a te Reimprinting Matrice.

Dobila je poziv da svoje znanje ne zadržava za sebe te je počela raditi privatne tretmane i pomagati ljudima pomoću ovim tehnikama.

Također prakticira osnove šamanizma, Reiki-a i Atma kriya yogu.