top of page

NOVA RADIONICA TAPKANJA
22.10. 2022.

Pridružite nam se na novoj radionici grupnog tapkanja.

Ovakva grupna transformacijska radionica daje nam lijepu priliku da uz minimalna ulaganja vremena i novca puno napravimo za sebe. Uz podršku grupe i praktičara imamo priliku otpustiti negativne naboje, razne blokade i mnoge terete koje nas muče i guše već neko vrijeme.

EFT tehnika (tehnika emocionalne slobode) dolazi iz domene energetske psihologije koja pripada obitelji integrativnih pristupa psihoterapiji koja su povezani s iscjeliteljskim tradicijama o povezanosti tijela-uma-duha, a stare su tisućama godina.

Zadnjih 30-tak godina napravljena su ozbiljna istraživanja, mnoga klinička ispitivanja i naravno prakse u domeni kvantne fizike, neuroznanosti, psihoterapije, biopolja...koje dokazuju da metode energetske psihologije itekako djeluju i povoljno služe i iscjeljuju pojedinca.

Disbalans tokova energije u EFT-u rješavamo tako da kombiniramo kognitivne intervencije uz stimuliranje izlaznih točaka naših meridijana. Drugim riječima uz istinite afirmacije i akupresuru konkretnih točaka mi otpuštamo svoj teret (kakav god on bio i bez obzira je li vjerujemo u proces ili ne). Što smo konkretniji ili specifičniji oko naše teme rada, izazova, negativnih emocija itd... to se problem brže rješava i upravo je ta lakoća i brzina donijela veliku popularnost energetskoj psihoterapiji.

Ne morate znati ništa o tehnici niti se truditi shvatiti kako  ona radi, ono što je potrebno je samo vaša volja i želja da otpustite svoje traume, negativna uvjerenja, ljutnju, fobije, strahove, poboljšate odnose, kvalitetu života, svoju vitalnu energiju.

Svi težimo miru i spokoju i lakoći života. To ne znači da smo neuspješni ako imamo izazova već kada izazovi dođu (a doći će jer rastemo kroz njih) da čvrsto, mirno i u balansu sa sobom prođemo kroz taj period, a ne da gubimo glavu, živce i naposljetku psiho-fizičko zdravlje.

Na radionici nemamo konkretnu temu rada već su teme otvorene i neka svaka osoba uzme za sebe ono što ga/ju trenutno najviše opterećuje.

O EFT-u i MR pročitajte više na blogu:

Radionica će se održati 22.10.2022.

u subotu od 15:00 – 18:00 sati

Rad u malim grupama.  Mjesta su ograničena.

Razmjena:  450,00 kn

Adresa:

Ul. dr. Luje Naletilića 4,

Novi Zagreb/Remetinec,

u prostoru Alegria centar

 

Prijave i info na:

+385914442218

bonumvitae.dijana@gmail.com

www.bonumvitae.hr

bottom of page